Tändare biltema

Uppladdningsbar tändare, böjbar – Biltema.se

Inbyggd tändare, Nej. Justerbar låga, Ja. Koktid (min:sek), 1 liter vatten*** (aluminiumkastrull+lock), 7:30. Rekommenderad för inomhusbruk, Nej. Kommentar.

Har du tröttnat på tändare vars gas alltid är slut när du ska använda den? Då är denna tändare något för dig!  Uppladdningsbar Med ett inbggt Li-ion batteri är denna tändare uppladdningsbar. Laddningen sker i valfritt USB-uttag via den medföljande micro USB-kabeln. Böjbar Tändaren har en böjbar spets, en praktisk funktion som gör det möjlig att rikta lågan vid tändning av exempelvis grillen eller eldstaden.

Tändare, 4 st. – Biltema.se

Bensin till bl.a. Zippotändare (48453). Volym: 125 ml.

Förpackning med tre vanliga tändare och en tändare med inbyggd kapsylöppnare. Återfyllningsbara med tändgas. Barnsäkra.

Uppladdningsbar tändare, rak – Biltema.se

Urval av de bästa Tändare från Biltema till de bästa priserna. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Biltema hos Ofertia (Bonial).

Har du tröttnat på tändare vars gas alltid är slut när du ska använda den? Då är denna tändare något för dig! Uppladdningsbar Med ett inbggt Li-ion batteri är denna tändare uppladdningsbar. Laddningen sker i valfritt USB-uttag via den medföljande micro USB-kabeln.

Braständare, 275 mm – Biltema.se

Påfyllningsbar tändare med justerbar låga. Barnsäkrad, finns i flera färger.

Minisvets, 10,5 cm – Biltema.se

Behändig och effektiv minisvets/tändare med stort användningsområde. Praktisk att ha med på vandring samt vid jakt, fiske och camping. Minisvetsen är återfyllningsbar och försedd med barnsäkring, piezotändning och gasflödesreglering.

Tändargas, refill, 150 g – Biltema.se

För påfyllning av butangas, med standardmunstycke och fem adaptrar. Påfyllning Produkten som ska fyllas hålls lodrätt med påfyllningsöppningen vänd uppåt. Anslut gasflaskans ventil till produktens motsvarande öppning. Tryck stadigt och utför ett flertal tryckningar (ca 10 sekunder vardera). Se till att tändaren är helt tom på gas före påfyllning, eftersom blandning mellan olika gaskvaliteter kan orsaka att tändaren brinner sämre eller inte går att tända.

Braständare, böjbar – Biltema.se

Påfyllningsbar tändare med justerbar låga. Barnsäkrad, finns i flera färger.

Biltema Gasolkök 2,8 kw – Testfakta Bio-based

Biltema Gasolkök 2,8 kw | Testfakta

Zippo Bensin 125 ml – Tändare, tillbehör – Kjell.com

Zippo Bensin 125 ml – Tändare, tillbehör | Kjell.com

Bensin till bl.a. Zippotändare (48453). Volym: 125 ml

Tändare under Biltema – fantastiska erbjudanden

Tändare under Biltema – fantastiska erbjudanden – Ofertia (Bonial)

Urval av de bästa Tändare från Biltema till de bästa priserna. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Biltema hos Ofertia (Bonial).

Keywords: tändare biltema