Suv test aftonbladet

Bäst i test och betyg på nya elbilar 2021 och 2022 – Aftonbladet

Bäst i test och betyg på nya elbilar 2021 och 2022

8 juni 2022 — Betyg på 22 elbilar – bäst och sämst · Mercedes EQS 580 4Matic · Renault Megane E-Tech · Hyundai Ioniq 5 · BMW iX xDrive50 · Mercedes EQB 350 4Matic.

Det kommer nya elbilar hela tiden. Men vilken ska man välja? Här är en finfin hjälp på vägen: Betygen på alla elbilar vi testat det senaste året. En får toppbetyget +++++ – medan den värsta får det sämsta betyget någonsin för en elbil. De ska du välja, och de ska du undvika.

Biltester – test av begagnade och nya bilar – Aftonbladet

Biltester – test av begagnade och nya bilar

TEST: Så klarar Tiguan världens sämsta vägar. Volkswagen Tiguan är en av Sveriges vanligaste bilar. Den har varit uppe på topp fem-listan av de mest sålda.

Här har vi samlat alla våra biltester och jämförelser. Läs och ta del av det senaste från bl.a. Volvo, Mercedes och Volkswagen här.

Suv-test: Dacia Duster, Suzuki Vitara och Hyundai Kona

17 jan. 2020 — Vinterbilstest: Sveriges billigaste suvar · Robert Collin testade Sveriges billigaste suvar · ”Inte en chans att den vinner” · Oroande bränsletörst.

Robert Collin tog tre av de billigaste fyrhjulsdrivna suvarna och körde till Lappland på Årets Vintertest. Dacia Duster, Suzuki Vitara och Hyundai Kona. Klarar de vintern? Här är svaret – och det blev en överlägsen vinnare!

Superguide: Ladd-suvar – de är bästa köpen – Aftonbladet

Superguide: Ladd-suvar – de är bästa köpen

7 apr. 2021 — Det handlar om en suv som kostar mindre än en laddbar Volvo XC60, … RAV4 hybrid har kritiserats i älgtestet, men för all vanlig körning …

Sveriges populäraste laddhybrid Volvo XC60 får nu stenhård konkurrens av nykomlingen Kia Sorento, Toyota RAV4, VW Tiguan och flera andra nya suvar. Men vilken är bäst för dig? Vi vet – här är expertens överlägsna vinnare! Och DE ska du undvika.

TEST: Mercedes nya laddhybrid-suv – Aftonbladet

Biltest: Betyg på laddhybrid-suven Mercedes GLE 350 de 4Matic

8 maj 2021 — Fakta: Mercedes GLE 350 de 4Matic SUV. Pris: 735 000 kr, testbilen 873 500 kr. Motor: 4-cyl diesel, 2 liter, 194 hk vid 3 800 varv/minut, …

En stor laddhybridsuv som drivs med el och diesel – en oslagbar kombination? Robert Collin har testat och satt betyg på Mercedes GLE 350 de 4Matic SUV: ”En helt underbar bil!”

Betyg på 16 hybrider – bäst & sämst

Bästa köpet av 16 hybridbilar och laddhybrider med betyg

24 aug. 2022 — Priser vid testtillfället, eventuell räckvidd, förbrukning med … XC90 T8 erbjuder massor av plats och är en mycket trevlig familjesuv.

Det kommer nya hybridbilar hela tiden – laddhybrider och andra modeller. Men vilken ska man välja? Här är en finfin hjälp på vägen: Betygen på alla hybrider vi testat det senaste året. Bara en är snubblande nära toppbetyget +++++ – medan det finns bottennapp som du ska undvika.

Suvarna du ska undvika – och 5 du bör välja – Aftonbladet

Bästa suv: Här är 5 bästa suvarna just nu – och de du bör undvika

30 sep. 2018 — Skoda Kodiaq 2017. Vinnare i Aftonbladet stora suvtest och fina betyg även av Robert Collin i vintertestet. Kodiaq är ytterligare ett exempel på …

Efter klimatdebatt, en helt ny fordonsskatt och hot om dieselförbud i våra städer kanske du undrar om det verkligen är läge att slå till på en suv just nu. Vi guidar dig rätt i suvdjungeln.

Dacia Duster 1.5 Blue dCi Prestige 4×4 test – så bra är den

17 maj 2019 — Dacia Duster är en kompakt suv som lockar med fyrhjulsdrift och vettiga utrymmen till ett pris som normalt bara räcke.

Dacia Duster är en ­kompakt suv som lockar med fyrhjulsdrift och ­vettiga ­utrymmen till ett pris som normalt bara räcker till en begagnad bil. Är den rumänsk-franska bilen därmed ett fynd? Kanske, men det finns ­saker att se upp med före köpet.

Stort suv-test: Dyra utmanaren – sämst – Alfa Romeo

Test: BMW X3, Audi Q5, Alfa Romeo Stelvio och Volvo XC60 – den här vinner.

26 jan. 2018 — Det tänker testlaget ta reda på nu när vi ger oss ut på vägarna i BMW X3 xDrive20d, Audi Q5 TDI 190 quattro och Volvo XC60 D4 AWD. Roligt nog …

Suvens urmoder BMW X3 är här i ny skrud. Vi låter Alfa Romeo Stelvio, Audi Q5 och Volvo XC60 utmana pionjären.

Experterna: Bästa laddhybriderna just nu

Laddhybrider – de bästa och sämsta köpen enligt bilexperterna

11 dec. 2021 — Robert Collin vid testet av laddhybriden Toyota RAV4 Plug-in-hybrid. … får välja en absolut favorit faller valet på Mercedes GLE SUV.

Robert Collin och Glenn Lindberg listar sina favoriter och de du ska undvika av Volvo, Kia, Hyundai, Toyota, Seat

Keywords: suv test aftonbladet