Spegel biltema

Spegel, 50 x 70 cm – Biltema.se

Det finns många situationer när en extra backspegel till bilen kan behövas. Till exempel stadskörning på trånga gator, där bilar passerar med små marginaler.

Med målad träram. Väggspegeln har måtten (L) 50 x (B) 70 cm, varav storleken på själva spegeln är (L) 40 x (B) 60 cm. Upphängningsdetaljer ingår.

Spegel, rund – Biltema.se

Spegel, rund

Make up-spegel – Biltema.se

Självhäftande spegel för placering t.ex. på solskyddet.

Badrumsspeglar – Biltema.se

Badrumsspegeln är en viktig och snygg inredningsdetalj i badrummet. Dessutom skapar speglar rymd och ljus i badrummet, vilket gör det mer hemtrevligt och funktionellt.

Utfartsspegel, 310 mm – Biltema.se

Konvex spegel som sätts upp för att förbättra sikten och på det sättet öka säkerheten vid t.ex. garageutfarter, parkeringsplatser och gathörn. Enkel att montera med medföljande reglerbart fäste.

Spegel med fot – Biltema.se

Spegel med fot

Spegelglas, klippbart – Biltema.se

För enkel reparation av trasiga och spruckna backspeglar. Passar till både personbilar och lastbilar. ˝Gör-det-själv˝-sats innehållande ett plastspegelglas samt dubbelhäftande monteringstejp. Spegelytan är vid leverans täckt av en skyddsplast för att hindra att glaset repas. Enkel tillklippning, inga specialverktyg krävs. Ej godkänd av Svensk bilprovning.

Inspektionsspegel – Biltema.se

För undersökning av svåråtkomliga utrymmen. Av rostfritt stål med PVC-överdraget handtag. Vinklingsbart spegelhuvud. Teleskopskaft: 240–716 mm. Spegeldiameter: 50 mm.

Baksätesspegel, rektangulär – Biltema.se

En spegel som gör det enkelt att hålla uppsikt vid användning av bakåtvänd bilbarnstol. Stor välvd spegelyta för maximal siktradie. Vridbar spegel för exakt inställning för bästa bakåtsikt.  Passar de flesta fordon med nackstöd i baksätet. Spegelglas av plast för maximal säkerhet. Med fäste för montering runt baksätets nackstöd.

Köpguide backspeglar – utöka din sikt bakåt! – Biltema

Köp【Backspegel】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av billiga backspeglar, sidospeglar & husvagnsspeglar ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Keywords: spegel biltema, biltema spegel