Ryggsäck biltema

Köp【Ryggsäck】hos Biltema Varför betala mer?

Köp【Ryggsäck】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av billiga ryggsäckar för barn och vuxen ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Ryggsäck, 50 l – Biltema.se

Rymlig ryggsäck perfekt för vandring, resor och camping. Ryggsäcken har ett stort fack, vadderat datorfack (15,6″), två mindre fack på utsidan samt nätfickor på sidorna. Den har vadderade, ställbara axelremmar, höftbälte och handtag. I en ficka i botten finns ett regnskydd som enkelt träs över ryggsäcken som skydd. Yttertyg av nylon och Rip-stop Nylon, foder av polyester och regnskydd av nylon. Banden är av polyester och spännena av ABS-plast. Mått: (L) 56 x (B) 35 x (H) 24 cm.

Ryggsäck, 11 L – Biltema.se

Ryggsäcken är perfekt som skolväska. Hela ryggsäcken är av reflekterande PU och foder av 210 polyester.

Ryggsäck, 30 l – Biltema.se

Rymlig ryggsäck med 5 olika fack, varav ett vadderat fack för en 16″ dator, justerbara axelremmar och handtag. Perfekt som skolväska, arbetsväska eller för resan. Yttertyget är av vattentät polyester och innertyget av polyester. Mått: (L) 32 x (B) 21 x (H) 45 cm.

Ryggsäck Backpack, 70 l – Biltema.se

Bekväm och rymlig vandringsryggsäck med justerbar rygglängd. Perfekt för längre vandringar eller resor. Ryggsäcken är vattenbeständig med ett stort, delbart fack, toppfack, nätfickor och remmar för att fästa liggunderlag och annan utrustning. Bärsystemet ger god tyngdfördelning med kraftigt höftbälte, aluminiumram och S-formade axelremmar. I bottenfickan finns ett regnskydd som enkelt träs över ryggsäcken som skydd. Yttertyg av nylon och Rip-stop Nylon, foder av polyester och regnskydd av nylon. Mått (L) 33 x (B) 24 x (H) 90 cm.

Ryggsäck City – Biltema.se

Snygg och praktisk City ryggsäck med stor öppning som stängs med dragkedja. Den har fyra olika fack var av ett vadderat fack med plats för en 16″ dator. Yttertyg av vattentät polyester och innertyg av polyester. Mått: (L) 26 x (B) 18 x (H) 40 cm.

Ryggsäck, 15 l, grå/svart/orange – Biltema.se

Smidig och smart ryggsäck med ett större och två mindre fack samt ett nät som kan tas ut ur en ficka i botten, perfekt för skor eller boll. Vadderade och ställbara axelremmar, bröstrem, möjlighet till genomgång för hörlurar och flera praktiska detaljer. Yttertyg av nylon och insida av polyester. Mått: (L) 42 x (B) 28 x (H) 15 cm. 

Jaktväskor, fiskeväskor och ryggsäckar – Biltema.se

Praktiska ryggsäckar för jakt, fiske och friluftsliv, t.ex. ryggsäck med stol. Se vårt sortiment på biltema.se!

Hopvikbar ryggsäck – Biltema.se

Hopfällbar ryggsäck i tunt svart polyestertyg. Dragkedja och två sidofickor samt justerbara remmar. En praktisk liten påse, med måtten (L) 10 x (B) 12 cm, med dragkedja medföljer för att stoppa den hopvikta ryggsäcken i. Mått uppvikt: (L) 40 x (B) 32 x  (H) 11 cm.

Keywords: ryggsäck biltema, biltema ryggsäck