Previct logga in

Previct – Inloggning – Kontigo Care

Inloggning – Kontigo Care Previct

Ange e-post; Ange lösenord; Välj hur du vill ha din engångskod; Ange engångskoden som du fått via sms/e-post. Previct. Fyll i din e-post. Nästa.

Kontigo Care Previct

Previct Alcohol är modern, kreativ, digital beroendevård

Previct Alcohol är ett digitalt stöd som står stadigt på tre ben, en app i mobilen, en trådlös alkoholmätare i fickformat och en behandlingsplattform.

Previct Alcohol är ett digitalt stöd på tre ben: en app i mobilen, en trådlös alkoholmätare i fickformat och en behandlingsplattform.

Kontigo Care erbjuder en modern AI-baserad beroendevård

Kontigo Care har utvecklat Previct- en digital plattform för beroendevård med nykterhetstester i realtid och avancerad beteendeanalys.

Previct är ett revolutionerande verktyg för beroendevården

Previct stärker bandet mellan dig och din patient, ger dig information i realtid och tom … Här kan du logga in på vårdportalen och hjälpa dina patienter.

Previct stärker bandet mellan dig och din patient, ger dig information i realtid och tom hjälper dig att förutse återfall innan de sker.

Previct® – Kontigo Care

Logga in. 4. Patientöversikt. 4. Lägg till patient. 5. Att skapa ett schema. 5. Introducera Previct för patienten. 6. Använd Previct på egen telefon.

Previct Gambling hjälper dig att hantera ditt skadliga spelande

I Previct du jobba med mående-emojis, korta peppande videos, pratar in dagboksinlägg eller uppskattar ditt mående med färg och siffror. Alla blir vi glada över …

Det är ett digitalt stöd byggt på en mobilapp som är sammankopplad med din behandlares digitala plattform.

Previct Work – beroendebehandling speciellt framtagen för …

Previct Work – beroendebehandling speciellt framtagen för arbetsplatsen

Previct Work – en komplett beroendevård med blåsare, AI-stödd coach i mobilen och en vårdportal som hanteras av en legitimerad sjuksköterska.

Accent om Previct: Mobilapp ökar nykterheten – Kontigo Care

Genom en ny studie har 35 personer med alkoholberoende fått hjälp att bibehålla nykterheten tack vare dagliga tester i mobilen.

Previct skapar förutsättningar för nykterhet – Kontigo Care

Previct skapar bra förutsättningar för hållbara resultat. Att rekommendera rätt insats kräver hög kompetens. Flera faktorer påverkar behandlingsresultatet …

Kontigo Care Återfall är inga plötsliga händelser. Vägen dit är kantad av varningssignaler och börjar inte med att han eller hon häller upp det första glaset. Det är kulmen på en lång nedåtgående process.

Previct Drugs – snart kan vi stoppa drogberoende i mobilen.

Världens första kompletta plattform för digital precisionsvård. Previct Drugs detekterar droganvändning i mobilen genom eye-scanning med AI.

Keywords: previct logga in