Biltema bakljus

Köp【Baklyktor】hos Biltema – Varför betala mer?

Köp【Baklyktor】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av baklyktor för släp, trailers, hästtransporter m.m ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Baklykta – Biltema.se

Baklykta

Baklykta, LED, Ø122 mm – Biltema.se

Rund LED-baklykta med funktioner för bak- och bromsljus samt blinkers. Baklyktan kan monteras på både höger och vänster sida baktill på släpvagn. Levereras med anslutningskabel och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt.

Baklykta – Biltema.se

Baklykta

Baklykta LED – Biltema.se

Kombinationslykta med sekventiell/vandrande blinkers och funktioner för bak-, stopp- och backljus. För montering på både höger och vänster sida. E-märkt.  OBS : Ej kompatibel med Canbus-system.

Baklykta, LED, 154×84 mm – Biltema.se

Rektangulär LED- baklykta med funktioner för bak- och bromsljus samt blinkers. Baklyktan kan monteras på både höger och vänster sida baktill på släpvagn. Levereras med anslutningskabel och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt.

Baklyktor – Biltema.se

Baklykta, LED, 110×110 mm – Biltema.se

Kvadratiskt LED- baklykta med funktioner för bak- och bromsljus samt blinkers. Baklyktan kan monteras på både höger och vänster sida baktill på släpvagn. Levereras med anslutningskabel och monteringsskruvar. Lyktan är vattentät och E-märkt.

Magnetiska baklyktor till släpfordon – Biltema.se

Praktisk lampsats med LED baklyktor för släpvagn. Perfekt vid tillfälligt behov av baklyktor. Med bak-, broms-, skyltsbelyning samt blinkers. Magneter gör på- och avmontering enkel. Levereras med 2,5 m kabel mellan lyktorna, 7 m anslutningskabel och 7-polig släpvagnskontakt. E-märkt.

Keywords: biltema bakljus, baklykta släpvagn biltema